Често Задавани Въпроси

Може да закупите въздухопречиствател Purelife като попълните формуляра за поръчка или като се обадите на +359 897 37 7007.

Наложен платеж:

Плащането се осъществява при получаване на продукта от спедиторската фирма.

Отложено плащане:

При заявка за покупко-продажба от Ваша страна, ще се свържем на посочения от Вас телефонен номер, за да уточним вариантите за разсрочено плащане. При одобрение от страна на кредитодателя, ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите по доставката.

При заявка за покупка от Ваша страна и последващо потвърждение на поръчката, в рамките на 24 часа ще предадем поръчаните от Вас продукти на спедиторска фирма. В зависимост от работното време на спедиторската фирма, очаквайте да получите Вашата поръчка в рамките на 24-48 часа.

Гаранционният период започва от датата на получаване на въздухопречиствателя и продъжава 2 години. Покриват се както фабрични дефекти, така и дефекти възникнали по време на експлоатацията на продукта. В случай на проблем, продуктът се изпраща за наша сметка до посочен от нас сервиз. 

Сервизният период е 20 рабонти дни. В случай, че ремонтът изисква повече от 20 работни дни или при невъзможност за отстраняване на проблема, ще ви изпратим чисто нов въздухопречиствател.

Purelife запазва правото си да откаже ремонт, ако се установи, че дефектът е причинен от неправилна употреба на въздухопречиствателя.

Многостепенният филтър в пречиствателите Purelife подлежи на смяна на всеки 9-12 месеца. Този период зависи както от степента на експлоатация на продукта, така и от количеството на замърсители във въздуха. 

Йонизаторът и UVА ламата в пречиствателите PureLife не излъчват озон. 

Не намирате отговор на вашия въпрос?
Изпратете ни съобщение и с радост ще ви отговорим в рамките на 24 часа.